39019_tn_1920x720_amazonas-w-flow-hd
34453_tn_960x460_amazonas_2019_w-flow_up-1

Kedvezményes ár: 7 499 900 Ft-tól

11% kedvezmény

Az ár tartalmazza:
SwimmSpa + szállítás + beüzemelés: 8 469 900 Ft helyett
7 499 900 Ft
Thermotető: 314 900 Ft ajándék!
Tetőemelő: 59 900 Ft ajándék!
Lépcső: 59 900 Ft ajándék!
Összesen: 7 499 900 Ft

Átfutási idő: 4 hónap.

Válassza Ön is otthonába Amazonas W-Flow modellünket és használja akár egy edzésprogram tökéletes eszközeként, vagy egy délutáni lubickoláshoz a gyerekekkel! Közel 2,5 m szélességével és 5,5 m-es hosszúságával tekintélyparancsoló kinézet és megújult design jellemzi. Semi cabinet kivitelének köszönhetően pedig Önnek nem kell bajlódnia az igen költséges és időigényes telepítési teendőkkel, csak könnyedén használnia Wellis swim spa-ját! A W-Flow rendszerrel fizikai állapotának megfelelően állíthatja össze az egyedi edzésprogramokat, kedvenc környezetében!

MIÉRT VÁLASSZUNK SWIM SPA-T A KLASSZIKUS ÚSZÓMEDENCE HELYETT?

A nyár közeledtével sokan elgondolkoznak rajta, hogy úszómedencét építtessenek a kertjükbe. Ha nem csak hűsölni és pancsolni akarunk, hanem első sorban az úszás, mint mozgásforma fontos számunka, akkor a keresgélés közben hamar találkozhatunk a medence alternatívájával, a swim spa- val.

De mire jó ez a medence? Vajon praktikusabb, mint a jól bejáratott, épített konkurenciája? Hogy találjuk meg a számunkra legideálisabbat?

Kezdjük azzal, ami leginkább befolyásolni fogja a választásunkat: mérjük fel, hogy mekkora terület áll rendelkezésünkre. Az úszómedencék – főként az épített medencék – nagy helyet foglalnak, így ha kisebb udvarunk van, vagy csak beltéren tudjuk elhelyezni a medencét, egy swim spa mindenképpen jobb megoldást jelenthet számunkra.

Az épített medencék kialakítása jóval hosszabb időt vesz igénybe, ki kell ásni az alapot, betonozni, ami akár két hétbe is beletelhet. – Csak a melegebb hónapokban tudjuk használni őket, télen pedig le kell ereszteni a vizet. Ezzel szemben a swim spa jobban ellenáll az időjárás változásnak, így akár egész évben használható.

Fenntartási költsége is alacsonyabb, éves szinten kb. fele az épített medencék 4-5 havi költségének.

A swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. Természetesen süllyesztés nélkül, különálló medenceként is használható, sőt akár máshova is áthelyezhető.

Ami még befolyásolhatja a költségeket, az a medencetető, amit mindenképp ajánlott használni, nem csak a medence könnyebb tisztántarthatósága érdekében, hanem biztonsági okokból is, hogy a környéken játszó gyerekek és házikedvencek nehogy véletlenül beleessenek a vízbe.

Ugyan egy épített medence a luxus érzetét varázsolja a kertbe, ám a swim spa hosszú távon praktikusabb lehet.

TULAJDONSÁGOK: 
Fekvőhely / Ülőhelyegyszemélyes úszótér / 2 ülőhely
Nettó súly (kg) / Vízmennyiség (l)1 150 kg / 8 036 l
KeretszerkezetRozsdamentes acél vázszerkezet
OldalburkolatHorizontSide™ oldalburkolat
Akril erősítésÜvegszál
SzigetelésPolyfoam (2 cm)
Feszültségigény3×20A 230V/50Hz
Összes fúvókaszám27 db + W-Flow rendszer
Világító csobogó6 db
Hidromasszázs motor1 db 3 LE egysebességes + keringető
Ellenáramoltató motor3 x 3 LE kétsebességes
VízkezelésUV-C + 4 db antibakteriális szűrő
Színterápiás LED világítás25 db LED + világító kezelők
HangrendszerAquaSoul™ Pro 4.1
SmartPhone app – wifi kapcsolatin.Touch 2
ÚszóbotIgen
Hőszivattyúra való előkészítésIgen
Hőcserélőre való előkészítésIgen