38958_tn_960x460_danube_2019_w-flow_2
WELLIS_Danube_up_with_water
34454_tn_960x460_danube_2019_w-flow_up

Kedvezményes ár: 7 469 900 Ft

10% kedvezmény

Az ár tartalmazza:
SwimmSpa + thermotető + szállítás + beüzemelés:
8 299 900 Ft helyett
7 469 900 Ft

Danube W-Flow modellünkben az egyedi tréning megoldások párosulnak az egyéni beállításokkal, így garantálva a leginkább kedvező úszásprogramot. Danube termékünket két ülőhellyel láttuk el, így Önnek többé már nem kell választania a tökéletes masszázsélmény és a felejthetetlen úszásprogram között. Egyedülálló fejlesztésként a szűrőházat a medencetér végében helyeztük el, így több mint 50 cm-rel növeltük meg az úszóteret. Két oldali világító csobogók, semi-cabinet kivitel várja Önt a Dabube W-Flow swim spa-val!

MIÉRT VÁLASSZUNK SWIM SPA-T A KLASSZIKUS ÚSZÓMEDENCE HELYETT?

A nyár közeledtével sokan elgondolkoznak rajta, hogy úszómedencét építtessenek a kertjükbe. Ha nem csak hűsölni és pancsolni akarunk, hanem első sorban az úszás, mint mozgásforma fontos számunka, akkor a keresgélés közben hamar találkozhatunk a medence alternatívájával, a swim spa- val.

De mire jó ez a medence? Vajon praktikusabb, mint a jól bejáratott, épített konkurenciája? Hogy találjuk meg a számunkra legideálisabbat?

Kezdjük azzal, ami leginkább befolyásolni fogja a választásunkat: mérjük fel, hogy mekkora terület áll rendelkezésünkre. Az úszómedencék – főként az épített medencék – nagy helyet foglalnak, így ha kisebb udvarunk van, vagy csak beltéren tudjuk elhelyezni a medencét, egy swim spa mindenképpen jobb megoldást jelenthet számunkra.

Az épített medencék kialakítása jóval hosszabb időt vesz igénybe, ki kell ásni az alapot, betonozni, ami akár két hétbe is beletelhet. – Csak a melegebb hónapokban tudjuk használni őket, télen pedig le kell ereszteni a vizet. Ezzel szemben a swim spa jobban ellenáll az időjárás változásnak, így akár egész évben használható.

Fenntartási költsége is alacsonyabb, éves szinten kb. fele az épített medencék 4-5 havi költségének.

A swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. Természetesen süllyesztés nélkül, különálló medenceként is használható, sőt akár máshova is áthelyezhető.

Ami még befolyásolhatja a költségeket, az a medencetető, amit mindenképp ajánlott használni, nem csak a medence könnyebb tisztántarthatósága érdekében, hanem biztonsági okokból is, hogy a környéken játszó gyerekek és házikedvencek nehogy véletlenül beleessenek a vízbe.

Ugyan egy épített medence a luxus érzetét varázsolja a kertbe, ám a swim spa hosszú távon praktikusabb lehet.

TULAJDONSÁGOK: 
Méretek453 × 235 × 147 cm
Fekvőhely / Ülőhelyegyszemélyes úszótér / 2 ülőhely
Nettó súly (kg) / Vízmennyiség (l)1 047 kg/5 913 l
KeretszerkezetRozsdamentes acél vázszerkezet
OldalburkolatHorizontSide™ oldalburkolat
Akril erősítésÜvegszál
SzigetelésPolyfoam (2 cm)
Optimális feszültségigény
Minimum feszültségigény*
1×44A 230V/50Hz vagy 3×16A 400V/50Hz
1×31A 230V/50Hz
Összes fúvókaszám24 db
Világító csobogó6 db
Hidromasszázs motor1 db 3 LE egysebességes + keringető
Ellenáramoltató motor3 x 3 LE kétsebességes
VízkezelésUV-C + antibakteriális szűrő
Szűrő2 db Superfine papírszűrő
Színterápiás LED világítás18 db LED
HangrendszerAquaSoul™ Pro 4.1
SmartPhone app – wifi kapcsolatin.Touch 2
ÚszóbotIgen
Hőszivattyúra való előkészítésIgen
Hőcserélőre való előkészítésIgen