WELLIS_RioGrande_IMG_0068-IMGB9958
WELLIS_RioGrande_IMG_0125-IMGB0157
31784_tn_960x460_rio_grande_2019_wflow1-1

Az ár tartalmazza:
SwimmSpa + szállítás + beüzemelés + karbantartás:

Akciós ár!

12 999 900 Ft helyet

– 5%

12 349 905 Ft

Átfutási idő: 4 hónap.

Az új Rio Grande W-Flow swim spa egy hosszú fejlesztési folyamat eredménye.

Egy jól felszerelt masszázsmedence, és egy teljes testet átmozgató „fitneszgépként” használható úszómedence tökéletes kombinációja.

A hidromasszázs rész belső kialakítása azonos a népszerű Wellis Malaga medence ergonomikus elrendezésével. Felszereltségéhez tartozik a vízesés fúvókán kívül még 3 db világító csobogó, melyek vizuális hatásukkal pihentető légkört teremtenek. A 40 db hidromasszázs fúvóka révén a fürdőzőknek a lehető legjobb masszázsélményben lehet részük, míg szuperfinom szűrőbetétek tartják a jakuzzi vizét kristálytisztán.

A swim spa ellenáramoltató rendszerrel ellátott úszó része teljesen új dizájn szerint lett kialakítva. Belső szélessége közel 2 méter, hossza 314 cm.
Mérnökeink hosszú időt töltöttek szimulációval, hogy kifejlesszék a tökéletes úszótér formát, és megoldást találjanak a leghatékonyabb ellenáramoltató-rendszer megalkotására.

MIÉRT VÁLASSZUNK SWIM SPA-T A KLASSZIKUS ÚSZÓMEDENCE HELYETT?

A nyár közeledtével sokan elgondolkoznak rajta, hogy úszómedencét építtessenek a kertjükbe. Ha nem csak hűsölni és pancsolni akarunk, hanem első sorban az úszás, mint mozgásforma fontos számunka, akkor a keresgélés közben hamar találkozhatunk a medence alternatívájával, a swim spa- val.

De mire jó ez a medence? Vajon praktikusabb, mint a jól bejáratott, épített konkurenciája? Hogy találjuk meg a számunkra legideálisabbat?

Kezdjük azzal, ami leginkább befolyásolni fogja a választásunkat: mérjük fel, hogy mekkora terület áll rendelkezésünkre. Az úszómedencék – főként az épített medencék – nagy helyet foglalnak, így ha kisebb udvarunk van, vagy csak beltéren tudjuk elhelyezni a medencét, egy swim spa mindenképpen jobb megoldást jelenthet számunkra.

Az épített medencék kialakítása jóval hosszabb időt vesz igénybe, ki kell ásni az alapot, betonozni, ami akár két hétbe is beletelhet. – Csak a melegebb hónapokban tudjuk használni őket, télen pedig le kell ereszteni a vizet. Ezzel szemben a swim spa jobban ellenáll az időjárás változásnak, így akár egész évben használható.

Fenntartási költsége is alacsonyabb, éves szinten kb. fele az épített medencék 4-5 havi költségének.

A swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. Természetesen süllyesztés nélkül, különálló medenceként is használható, sőt akár máshova is áthelyezhető.

Ami még befolyásolhatja a költségeket, az a medencetető, amit mindenképp ajánlott használni, nem csak a medence könnyebb tisztántarthatósága érdekében, hanem biztonsági okokból is, hogy a környéken játszó gyerekek és házikedvencek nehogy véletlenül beleessenek a vízbe.

Ugyan egy épített medence a luxus érzetét varázsolja a kertbe, ám a swim spa hosszú távon praktikusabb lehet.

TULAJDONSÁGOK:
Méretek600 × 235 × 147 cm
Ülőhely / Fekvőhely a jakuzzi térben1 fekvőhely, 5 ülőhely
Nettó súly (kg) / Vízmennyiség (l)1200 kg/6 890 l
VázszerkezetRozsdamentes acél
OldalburkolatHorizontSide™ oldalburkolat
Akril erősítésÜvegszál
SzigetelésPolyfoam (2 cm)
Lefolyó2 db
Feszültségigény (masszázstér)1 × 32A 230V/50 Hz
Feszültségigény (úszótér)1 × 48A 230V/50Hz
Vezérlő egységGecko (IN.YE-3 + IN.YE-8)
Kezelőpanel2 × SmartTouch
Összes fúvókaszám40 db
Laminar vízesés fúvóka3 × 3 db
Vízesés1 db
Fűtőegység3 kW
Motorok (masszázstér)2 db 3 LE egysebességes
1 db Vízkeringető motor
Motorok (úszótér)3 db kétsebességes (Gecko)
1 db Vízkeringető motor
Vezérlés2 db Smart Touch
Szűrő2 db + 1 db Superfine papírszűrő
Vízkezelés2 db UV-C lámpa
Színterápiás LED világítás16 + 18 db LED
Fejpárna3 pcs
HangrendszerAquasoul™ Pro 4.1
SmartPhone app – wifi kapcsolatin.Touch 2
ThermotetőAlapfelszereltség
ÚszóbotIgen
Hőcserélőre való előkészítésIgen